Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Odvjetnik Zadro ušetao u kladionicu i ubio čovjeka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako neslužbeno doznajemo, odvjetnik Darko Zadro je, nakon što je ubio muškarca u kladionici, sjeo u obližnji kafić gdje ga je policija i uhitila. Na stolu je još držao pištolj.

Zagrebačka policija potvrdila je da je u Trakošćanskoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci pronađena mrtva osoba. Identitet osobe još nije poznat, kao ni okolnosti smrti što bi se trebalo utvrditi očevidom koji je u tijeku.

Pročitajte i ovo Noa Milivojev Suđenje u Beogradu Ubojica tiktokerice Noe istraživao kako uništiti tragove ubojstva, otkrivene i jezive poruke: "Svi stvaramo svoje monstrume" Danka Ilić "Danas si trebala..." Oglasila se majka malene Danke: "Ljubavi naša, nisu nam dali da budemo sretni..."

Prema informacijama s mjesta događaja, muškarac je oko 13.30 ušao je u kladionicu, ubio čovjeka hicima iz vatrenog oružja i izašao van.

Odvjetnik Zadro je inače iz Vinkovaca, a javnost ga je upoznala kao odvjetnika Mirjane Pukanić. No novinske stupce je punio i svojim ekscesima. Primjerice, prije dvije godine je, također na Trešnjevci, četiri sata sjedio na tavanskom prozoru tuđe obiteljske kuće i prijetio da će se baciti.

Prije toga je skočio kroz prozor svoje kuće pri čemu je slomio nogu.  Priveden je i zbog slanja uvredljivih poruka supruzi majci i ocu koji su ga prijavili policiji, a 2008. godine ga je u Poreču jedan klijent nakon prepirke upucao u nogu.
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene