Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucnjava u Rijeci

Propucana mu noga u riječkom automat klubu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U pucnjavi koja se dogodila noćas u riječkom automat klubu 30-godišnji Riječanin zadobio je prostrijelnu ranu stopala.

Riječka policija noćas je u 2.40 sati zaprimila dojavu da je u automat klubu u sklopu kupovnog centra, u ulici Janka Polića Kamova, došlo do svađe koja je završila pucnjavom. 'Dvojica alkoholiziranih muškaraca, starih 30 i 37 godina, došli su u automat klub u u vidno alkoholiziranom stanju. Zaštitar je prepoznao jednog muškarca koji ima zabranu ulaska u automat klub te ga zamolio da izađe', rekla je za Dnevnik.hr Mirjana Kulaš, glasnogovornica PU primorsko-goranske. Dodala je kako su muškarci odbili napustiti klub te je došlo do svađe koja je završila pucnjavom. 'Zaštitar je iz službenog pištolja ispalio nekoliko hitaca od kojih je jedan 30-godišnjaka pogodio u stopalo', dodala je. Ozlijeđeni muškarac prevezen je u KBC Sušak gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Policija nastavlja kriminalističko istraživanje nad svim sudionicima događaja i razgovara s drugim osobama zbog rasvjetljavanja okolnosti događaja. O incidentu je izvješten istražni sudac Županijskog suda u Rijeci i nadležno državno odvjetništvo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene