Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu se poznavali

Muškarac zatukao 82-godišnjeg COVID pacijenta bocom s kisikom, razlog je nevjerojatan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
37-godišnji muškarac koji je navodno koristio spremnik kisika kako bi pretukao do smrti COVID pacijenta u bolničkom krevetu u Kaliforniji, prošlog tjedna optužen je za ubojstvo i zločin iz mržnje.

Jesse Martinez uzrujao se kada se 82-godišnji muškarac s kojim je dijelio svoju bolničku sobu - počeo moliti, priopćila je losanđeleska policija.

Martinez je navodno zgrabio spremnik kisika i zatukao starijeg pacijenta. Žrtva je preminula sljedećeg dana. Obojica su bila liječena u dvokrevetnoj sobi u bolnici Dolina Antelope, u Kaliforniji. Policija navodi kako se muškarci ne poznaju, prenosi BBC.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stravičan zločin u Francuskoj Muškarac koji je ubio trojicu policajaca i jednog ranio pronađen mrtav. Žena koju je zatočio pobjegla na krov i spasila se

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna manijak s volge Jezivo priznanje bravara koji je ubio 26 žena: "Zadavio sam ih tiho i brzo''

''Osumnjičeni se uzrujao kada je žrtva počela moliti. Potom je udario žrtvu spremnikom kisika", navodi se u policijskom priopćenju. Dodaju kako je počinitelj uhićen.

''Uhićen je i optužen za ubojstvo zbog počinjenja zločina iz mržnje i zlostavljanje starijih osoba", izjavili su u priopćenju.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene