Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRITVOREN NASILNIK

Strava u Splitu: Bivšu djevojku oteo i tukao, više puta silovao...dramu je okončala policija

Silovana žena, ilustracija (Foto: Getty images)
Silovana žena, ilustracija (Foto: Getty images) Foto: Getty Images
Splitska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 37-godišnjeg muškarca zbog otmice, nanošenja tjelesne ozljede i silovanja 25-godišnje djevojke, priopćeno je u utorak.

Splitska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim muškarcem i uz kaznenu prijavu uzbog otmicesilovanja i ozljeđivanja 25-godišnje djevojke, prepratila ga pritvorskom nadzorniku.

Radi se o bivšem mladiću, koji je s djevojkom neko vrijeme bio u vezi, a koji je odranije poznat policiji zbog niza kazenih djela.

U noći 27. ožujka policija je zaprimila dojavu o otmici 25-godišnje djevojke. Kako su postojale indicije da se radi o poznatom muškarcu, odmah je pokrenuta potraga, a djevojka i nasilnik su istog dana i pronađeni.

"37-godišnjak je uhićen i priveden u službene prostorije policije gdje je provedenim istraživanjem utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je na štetu 25-godišnjakinje ostvario obilježja protupravnog oduzimanja slobode, teškog kaznenog djelo protiv spolne slobode u svezi kaznenog djela silovanje i kazneno djelo tjelesne ozljede", stoji u policijskom priopćenju.

Detalje iznimno brutalnog čina objavila je Slobodna Dalmacija: 37-godišnjak je te noći oko 1 sat dočekao bivšu partnericu ispred njezine zgrade u Splitu i zadao udarac, od kojeg je djevojka izgubila svijest. Strpao ju je tada u automobil i krenuo prema selu u okolici Sinja, gdje inače živi. Tamo ju je više puta silovao i fizički zlostavljao, a maltretiranje je prekinula policija, koja je dvanaestak sati nakon otmice stigla u nasilnikovu kuću.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SUDSKI EPILOG Muškarac osuđen na 20 godina zatvora zbog silovanja kćeri s mentalnim poteškoćama: Za njim raspisana tjeralica

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna simptomi su vrtoglavica, mučnina slabost... Jeziva svjedočanstva šire se društvenim mrežama: Sve više djevojaka tvrdi da su im podmetnuli tzv. drogu za silovanje

Osumnjičeni je u ponedjeljak uz kaznenu prijavu prepraćen pritvorskom nadzorniku.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene