Obavijesti Video Pretražite Navigacija
simptomi su vrtoglavica, mučnina slabost...

Jeziva svjedočanstva šire se društvenim mrežama: Sve više djevojaka tvrdi da su im podmetnuli tzv. drogu za silovanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve više djevojaka na društvenim mrežama tvrdi da su im u beogradskim i novosadskim kafićima podmetnuli drogu za silovanje. Simptomi su vrtoglavica i mučnina, višesatna opća slabost, otežano kretanje...

Društvene mreže u Srbiji posljednjih dana preplavila su dramatična svjedočanstva djevojaka koje tvrde da su im u pojedinim beogradskim i novosadskim kafićima i klubovima podmetnute droge u piće, a sudeći po njihovim izjavama o nuspojavama, u pitanju bi mogla biti opasna sintetička droga GHB, u uličnom žargonu poznata kao - droga za silovanje.

Na Instagram profilu Ovarijum objavljeno je svjedočanstvo jedne Novosađanke koja je tvrdila da je sigurna kako joj je u noćnom klubu netko ubacio drogu u mineralnu vodu, kao i njezinoj prijateljici, koja je s njom te večeri bila vani.

Djevojka je navela da je djelovanje osjetila kad se vratila kući, kao i da se njena prijateljica doslovno onesvijestila u krevetu. Njihova svjedočenja pokrenula su lavinu drugih, a s gotovo identičnim pričama i iskustvima javljale su se i druge djevojke i iz drugih gradova, navodi Nova.rs.

Sudeći po raspravi koja je nastala, zloupotreba tog opasnog narkotika, čije djelovanje ovisi o količini, počinje vrtoglavicom i mučninom, a kulminira višesatnom općom slabošću, otežanim kretanjem, govorom, nesvjesticama i gubitkom pamćenja, postala je široko rasprostranjena u gradskim sredinama.

Pročitajte i ovo Kokain - Ilustracija - 2 jedna osoba uhićena Zavidna zapljena crnogorske policije: Na granici s Hrvatskom u vozilu pronašli 37 kilograma kokaina

Pročitajte i ovo Droga ZA VLASTITE POTREBE Savjetnik Milorada Dodika uhićen zbog kokaina i ecstasyja

Stručnjaci ističu kako se uglavnom radi o bijeloj tableti bez okusa i mirisa, ili prahu, također bez izraženih svojstava.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene