Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SUDSKI EPILOG

Muškarac osuđen na 20 godina zatvora zbog silovanja kćeri s mentalnim poteškoćama: Za njim raspisana tjeralica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na 20 godina zatvora u četvrtak je na splitskom Županijskom sudu osuđen 60-godišnjak optužen da je silovao svoju kćer s mentalnim poteškoćama, a kako nije došao na objavu presude za njim je raspisana tjeralica.

Na splitskom Županijskome sudu u četvrtak je na 20 godina zatvora osuđen 60-godišnjak zbog silovanja kćeri s mentalnim poteškoćama.

Zlostavljana kći je naposljetku ostala trudna s ocem i rodila dijete, a sve se događalo prije pet godina kada je imala tek 17 godina.

Tijekom sudskog postupka optuženi 60-godišnjak je sucu Dinku Mešinu tvrdio da nije silovao kćer koja je imala laku mentalnu retardaciju. Majka silovane djevojke je ovisnica o drogama, a otac je i ranije bio osuđivan zbog nekoliko kaznenih djela.

Optužnica ga je teretila da je u listopadu 2017. u stanu u Splitu svoju kćer dva puta silovao u njenom krevetu, usprkos njenom protivljenju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Primijenili blaži zakon Vrhovni sud silovatelju smanjio kaznu zatvora: Ženu za vrijeme okupacije vezao žicom, udario palicom i više puta silovao

Pročitajte i ovo Silovana žena, ilustracija (Foto: Getty images) zlostavljač već poznat policiji Užas u Splitu: Silovao maloljetnu kćer koja mu je potom rodila dijete, na sudu je rekao da - nije kriv

Kako osuđeni muškarac nije došao na izricanje presude, a zatvorska kazna mu je veća od pet godina za njim je raspisana tjeralica.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene