Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kutinska slatina

STRAVA U OBITELJSKOJ KUĆI Muškarac (50) ubio majku i ranio sestru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zločin se dogodio oko 19 sati u obiteljskoj kući u Kutinskoj Slatini.

Ubojstvo majke i teško ranjavanje sestre 50-godišnji muškarac u ponedjeljak navečer je kod Kutine počinio oštrim predmet, vjerojatno nožem, doznaje se u sisačko-moslovačkoj policiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Očevid nakon ubojstava u Velikoj Gorici - 5 užas u Velikoj Gorici FOTO Traje očevid nakon stravičnih ubojstava koje je počinio umirovljeni mehaničar iz ZTC-a

Zločin se dogodio oko 19 sati u obiteljskoj kući u Kutinskoj Slatini, gdje je 50-godišnjak ubio svoju 78-godišnju majku, a 56-godišnju sestru teško ozlijedio.

Majka je preminula na mjestu tragedije, dok je ozlijeđena sestra prevezena u sisačku Opću bolnicu gdje je zadržana na liječenju.

Neslužbeno se doznaje da je tragediji prethodila obiteljska svađa.

Očevid, koji provodi zamjenik županijskog državnog odvjetnika, još je u tijeku. Kako je priopćila sisačko-moslovačka Policijska uprava, više o okolnostima tragedije bit će poznato nakon završetka očevida.

Obiteljska tragedija dogodila se i prije tri dana u zagrebačkom naselju Špansko, gdje je 50-godišnji vojni djelatnik nožem ubio suprugu i kćer te ozlijedio 85-godišnju baku ubijene žene i počinio samoubojstvo bacivši se sa zgrade.

Od ranije je bio poznat po obiteljskom nasilju. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene