Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispratili ga uz zvuk motora

Dirljiv video iz okolice Siska: Bikeri iz cijele Hrvatske ispunili posljednju želju 14-godišnjem dječaku

Aktualno Galerija Bikeri na sprovodu dječaku - 1 Bikeri na sprovodu dječaku - 1 Foto: DNEVNIK.hr Bikeri na sprovodu dječaku - 2 Bikeri na sprovodu dječaku - 2 Foto: DNEVNIK.hr Bikeri na sprovodu dječaku - 3 Bikeri na sprovodu dječaku - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Bikeri na sprovodu dječaku - 4 Galerija 1/4 >>
Na groblju Pešćenica kod Lekenika u petak je održan posljednji ispraćaj 14-godišnjeg dječaka čija je jedina želja bila sjesti za motor i biti biker. Zbog njegove teške bolesti to nije bilo moguće, no posljednju želju ispunili su motociklisti koji su iz cijele Hrvatske došli ispratiti dječaka.

Teško bolesnom 14-godišnjem dječaku iz Lekenika jedina želja bila je sjesti za motor i biti biker.

Pročitajte i ovo Sjećanje na Alekseja Navaljnog umro još 16. veljače Objavljeno gdje će i kada biti pokopan Aleksej Navaljni Ilustracija Nema nasljednika Kakva tuga: Četiri mjeseca nitko s patologije nije preuzeo tijelo Splićanke, pokopale je bivše kolegice

Borbu s opakom bolešću je izgubio, ali njegova želja nije ostala neispunjena. Motociklisti iz cijele Hrvatske u petak su u 13 sati došli na groblje Pešćenica kod Siska i dječaka ispratili onako kako to samo oni znaju i onako kako je on jedino i želio - uz zvuk motora.

Za ljubav dječaka prema motorima moticiklisti su saznali na društvenim mrežama i u nekoliko dana organizirali dolazak na posljednji ispraćaj malenog prijatelja.

Dirljiv oproštaj bikera od dječaka pogledajte u galeriji.

Bikeri na sprovodu dječaku - 4 Bikeri na sprovodu dječaku - 1 Foto: DNEVNIK.hr

Bikeri na sprovodu dječaku - 4 Bikeri na sprovodu dječaku - 2 Foto: DNEVNIK.hr

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene