Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao na kolnik

Motociklist pola sata nakon nesreće podlegao ozlijedama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer, oko 17 sati, na županijskoj cesti u Posedarju, predio Gajine u prometnoj nesreći poginuo je 38-godišnji motociklist iz Zagreba, izvijestila je Policijska uprava (PU) zadarska.

Zagrepčanin je upravljao motociklom "yamaha" zagrebačkih registracijskih oznaka te pao na kolnik izbjegavajući udar u automobil "golf" također zagrebačkih registarcijskih oznaka. Automobil je vozila 37-godišnja Zagrepčanka koja se uključivala u promet.

Vozač motocikla preminuo je pola sata nakon nesreće u Općoj bolnici u Zadru. Vozačica automobila nije bila pod utjecajem alkohola, a protiv nje državnom odvjetništvu u Zadru podnijeta je kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće. (Hina)

Pročitajte i ovo Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene