Policijska akademija, ilustracija (Foto: Pixsell, Borna Filic)
Policijska akademija, ilustracija (Foto: Pixsell, Borna Filic)

24-godišnji mladić u noći na nedjelju ušao je na Policijsku akademiju i pokušao ukrasti predmete iz izložbene vitrine, javlja policija.


U nedjelju oko 1:35 u Maksimiru, Avenija Gojka Šuška, 24-godišnjak je preskočio metalnu ogradu na južnoj strani Policijske akademije.

Vezani članci Mato Kovačević, zamjenik načelnika I. policijske postaje (Foto: Dnevnik.hr) Policija pojačava nadzor za vikend i upozoravaju vozače: "Moraju biti svjesni da niti jedan razlog ne opravdava vožnju pod utjecajem alkohola" U Puli uhvaćen serijski provalnik (Foto: PU istarska) - 4 U Puli uhvaćen serijski provalnik: Krao po stanovima i tvrtkama, policajac ga prepoznao u trgovini

Nakon što je ušao u predvorje akademije, u hodniku je protupožarnim aparatom razbio ostakljeni dio izložbene vitrine i ispremetao je.

Uhvaćen je na djelu i zadržan do dolaska policijskih službenika.

Neslužbeno doznajemo da su u izložbenim vitrinama na Policijskoj akademiji pokali, medalje, priznanja i slični vrijedni predmeti povezani s djelatnicima MUP-a i polaznicima akademije.

Da bi došao do vitrine, 24-godišnji mladić morao je preskočiti željeznu ogradu visoku dva metra te proći polaznike akademije koji čuvaju zgradu u noćnim satima.

Koji je predmet bio meta njegova pokušaja krađe - ostaje nepoznato.

U paklu trgovanja ljudima i Hrvati! Policija otkriva kako rješava taj strašni zločin