Policijska akademija, ilustracija (Foto: Pixsell, Borna Filic)
Policijska akademija, ilustracija (Foto: Pixsell, Borna Filic) Foto: Pixsell, Borna Filic

24-godišnji mladić u noći na nedjelju ušao je na Policijsku akademiju i pokušao ukrasti predmete iz izložbene vitrine, javlja policija.


U nedjelju oko 1:35 u Maksimiru, Avenija Gojka Šuška, 24-godišnjak je preskočio metalnu ogradu na južnoj strani Policijske akademije.

Vezani članci Očevid, ilustracija Amerikanac autističnog brata u Zagrebu držao vezanog lancima i izgladnjivao, objavljeni šokantni detalji Policija, ilustracija Policija mjesecima nakon počinjenog kaznenog djela šalje fotografije osoba koje traže, doznajemo zašto je to tako

Nakon što je ušao u predvorje akademije, u hodniku je protupožarnim aparatom razbio ostakljeni dio izložbene vitrine i ispremetao je.

Uhvaćen je na djelu i zadržan do dolaska policijskih službenika.

Neslužbeno doznajemo da su u izložbenim vitrinama na Policijskoj akademiji pokali, medalje, priznanja i slični vrijedni predmeti povezani s djelatnicima MUP-a i polaznicima akademije.

Da bi došao do vitrine, 24-godišnji mladić morao je preskočiti željeznu ogradu visoku dva metra te proći polaznike akademije koji čuvaju zgradu u noćnim satima.

Koji je predmet bio meta njegova pokušaja krađe - ostaje nepoznato.

U paklu trgovanja ljudima i Hrvati! Policija otkriva kako rješava taj strašni zločin