Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćeni na djelu

Mladić upao na Policijsku akademiju, protupožarnim aparatom razbio izložbenu vitrinu i ispremetao je

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
24-godišnji mladić u noći na nedjelju ušao je na Policijsku akademiju i pokušao ukrasti predmete iz izložbene vitrine, javlja policija.

U nedjelju oko 1:35 u Maksimiru, Avenija Gojka Šuška, 24-godišnjak je preskočio metalnu ogradu na južnoj strani Policijske akademije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iz 2022. Razriješen slučaj nestanka: Dvojac ubio vlasnika poslovnog prostora u Dubrovniku s jasnim ciljem Policija traži muškarca s fotografije (Foto: PU zagrebačka) Javite policiji Prepoznajete li ga? Policija traži muškarca s fotografija zbog krađe u zlatarnici u Zagrebu

Nakon što je ušao u predvorje akademije, u hodniku je protupožarnim aparatom razbio ostakljeni dio izložbene vitrine i ispremetao je.

Uhvaćen je na djelu i zadržan do dolaska policijskih službenika.

Neslužbeno doznajemo da su u izložbenim vitrinama na Policijskoj akademiji pokali, medalje, priznanja i slični vrijedni predmeti povezani s djelatnicima MUP-a i polaznicima akademije.

Da bi došao do vitrine, 24-godišnji mladić morao je preskočiti željeznu ogradu visoku dva metra te proći polaznike akademije koji čuvaju zgradu u noćnim satima.

Koji je predmet bio meta njegova pokušaja krađe - ostaje nepoznato.

Aktualno U paklu trgovanja ljudima i Hrvati! Policija otkriva kako rješava taj strašni zločin Trgovanje ljudima - 2 Trgovanje ljudima - 2 Foto: Nova Studio Trgovanje ljudima - 6 Trgovanje ljudima - 6 Foto: Nova Studio Trgovanje ljudima - 3 Trgovanje ljudima - 3 Foto: Nova Studio Trgovanje ljudima - 4 Trgovanje ljudima - 4 Foto: Nova Studio +0 Trgovanje ljudima - 5 Hrvatska U paklu trgovanja ljudima i Hrvati! Policija otkriva kako rješava taj strašni zločin 1/5 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene