Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mladić ubio troje i ranio šest ljudi u Okučanima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su osobe smrtno stradale, a šest ih je ozlijeđeno u pucnjavi i od eksplozije bombe koja se dogodila u subotu u 21,20 sati u ugostiteljskom objektu "As" u središtu Okučana, izvijestila je slavonskobrodska Policijska uprava.

Nakon pucnjave osumnjičeni Dražen Kožman (23) na mjestu obračuna bacio je i ručnu bombu. Nedugo nakon toga policija ga je uhitila. 

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Nakon toga je istrčao iz lokala koji se nalazi u blizini Policijske postaje Okučani. Na mjesto događaja odmah su dotrčali policajci na koje je mladić iz Gornjih Bogićevaca, koji je navodno nedavno izašao iz zatvora, pucao te bacio eksplozivnu napravu. 

Na svu sreću u tom napadu nitko od policajaca nije ozlijeđen. Policija ga je oko 22 sata uhitila. Ozlijeđeni su zbrinuti u novogradiškoj bolnici. 

Kako neslužbeno doznajemo, jedan poginuli je i iz Slavonskog Broda, drugi iz Stare Gradiške, a identitet treće žrtve još nije poznat. 

Očevid još traje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene