Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Direktor prijevozničke tvrtke 'Brioni' d.d. iz Pule Ante Kvasina večeras je osudio današnji napad na vozače autobusa 'Briona' Damira Pavonića (41) i Nenada Kontošića (36) koji su izbodeni nožem u Padovi.


Izjavio je da ih je napao 19-godišnjak iz Pule, putnik u autobusu, koji nakon dolaska u Padovu nije htio napustiti autobus, već je zahtijevao da ga vozači puste da spava do povratka autobusa u Pulu.

Vezani članci Vozač autobusa (Foto: Dnevnik.hr) ZET-ovci spašavaju dubrovačku sezonu: Bandić na jug poslao vozače autobusa, iznenadile ih blokirane ceste Riječki autobus, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Vozači autobusa poslali oštro pismo premijeru i najavili prosvjed: ''Naš rad se odvija na cesti i tamo ćemo tražiti svoja prava''

'Kad su se tomu usprotivili, izvukao je nož, tzv. skakavac, te ubo najprije jednog pa drugog', nakon čega je pobjegao, kazao je direktor Kvasina. Dodao je kako je teže ozlijeđen Pavonić, kojemu je nož prerezao mišić pa je u padovskoj bolnici operiran. Kontošić je lakše ozlijeđen i otpušten je iz bolnice, kazao je Kvasina.

Napadač je u bijegu i za njim traga talijanska policija. Tijekom dana u Padovu su otputovali predstavnici 'Briona'.