Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća

Mladi Britanac pao nakon izlaska iz apartmana u Splitu: Liječnici se bore za njegov život

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Mladić koji je pao niz stepenice u središtu Splita teško je ozlijeđen.

Mladi Britanac (28) zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život nakon što je u srijedu u središtu Splita pao niz stepenice, doznaje se u policiji.

U policiji kažu da su u srijedu navečer, oko ponoći, dobili telefonsku dojavu da je u padu ozlijeđen 28-godišnjak iz Velike Britanije.

Pročitajte i ovo Ilustracija istraživanje o iskustvima zaposlenika Nove generacije unose pomutnju na tržištu rada: "Obučavao se u kirurškoj sali, no operacija je potrajala, pa je on rekao da mora ići jer ima dogovor"

Pročitajte i ovo Ivana Petrović Uoči izbora Ivana Petrović za DNEVNIK.hr o EU izborima: "Vidjet ćemo smjer kojim ide politička zajednica Starog Kontinenta opterećenog brojnim problemima"

Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu, gdje mu je utvrđena teška tjelesna ozljeda glave opasna po život. Zadržan je u jedinici za intenzivno liječenje KBC-a Split, gdje mu se liječnici bore za život.

Zasad je tek utvrđeno da se mladi Britanac prilikom izlaska iz apartmana, koji se nalazi u središtu grada, spotaknuo i pao niz stepenice, te teško ozlijedio glavu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene