Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL

Dvojica maloljetnika teško su ozlijeđeni u padu s motocikla nakon što su se sudarili s traktorom.


 U srijedu poslijepodne dogodila se prometna nesreća u naselju Zovići na području Pazina u kojoj su teško ozlijeđena dvojica maloljetnika.

Vezani članci Policija, ilustracija Još jedna smrt na cestama: U teškoj prometnoj nesreći poginuo motociklist Policijski očevid, ilustracija Vozač školskog autobusa u koji se zabio automobil posljednji radni dan će zapamtiti: ''Nikad nisam doživio ništa ni približno ovome''

Nesreća se dogodila kada je maloljetnik bez vozačke dozvole upravljao neregistriranim motociklom te se u blagom zavoju i na uzbrdici nije kretao što bliže desnom rubu kolnika i sudario se sudario se traktorom. Traktor je iz suprotnog smjera, također bez vozačke dozvole, vozio 51-godišnjak.

U sudaru su pali na tlo su vozač motocikla i maloljetni suvozač pali na tlo, traktor ih je pregazio, nastavio kretanje nizbrdicom i zabio se u dvorišni zid.

Vozač motocikla i maloljetni suvozač nisu nosili zaštitne kacige te su obojica prevezena u pulsku bolnicu gdje su zadržani na liječenju zbog teških tjelesnih ozljeda.