Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod samačkog doma u Katurama

Labin: Umrla 23-godišnja djevojka ranjena u pucnjavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pucnjava se dogodila ispred samačkog doma u Katurama.

Djevojka F.S. (23) iz Labina umrla je večeras oko 20 sati u pulskoj Općoj bolnici od zadobivenih ozljeda u pucnjavi iz vatrenog oružja koja se popodne dogodila ispred samačkog doma u Katurama, naselju u Labinu, potvrdila je večeras istarska policija.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Glasnogovornik PU istarske Valter Opašić u izjavi za novinare je rekao kako se počinitelj, 51-godišnji I. R. iz Labina, nakon pucnjave zatvorio u svoju sobu samačkog doma. Nakon interevencije pripadnika Interventne policije pronađen je u sobi s prostrijelnom ranom glave te je hitno prevezen u pulsku Opću bolnicu. Djelatnici Istarske policije utvrđuju okolnosti događaja. Naložena obdukcija trebala bi rasvijetliti ovaj slučaj. Motivi ubojstva još uvijek nisu razjašnjeni. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene