Traktorska nesreća (Foto: Arhiva/Marijan Susenj/PIXSELL)
Traktorska nesreća (Foto: Arhiva/Marijan Susenj/PIXSELL)

U prevrtanju traktora, u mjestu Raščani kod Križevaca, teške ozljede zadobio je dječak (11), a liječnici mu se u koprivničkoj bolnici bore za život.


Vozeći traktor cestom pored kanala u mestu Raščani, dječak (11) teško je stradao nakon što je traktorom sletio u taj isti kanal. Iza njega je u drugom traktoru bio i njegov pradjed, koji je, kad je shvatio da mu je praunuk teško ozlijeđen, sam pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Vezani članci Dječak star pet dana (lijevo) i pri izlasku iz bolnice u veljači (desno) (Foto: Keio University Hospital) Rođen sa samo 268 grama: Nisu mislili da će preživjeti, a pogledajte ga danas Bolnica, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Pedijatar iz Zadra osuđen na bezuvjetnu kaznu zatvora: Nepravomoćna presuda zbog smrti dječaka (6)

"Samo da mi je praunuk dobro, ništa mi drugo nije važno", rekao je za Podravski.hr dječakov pradjed Marijan (88).

Dječak je u nesreći zadobio teške ozljede glave i prsnog koša i nalazi se u životnoj opasnosti te je prebačen u OB Koprivnica, gdje mu se liječnici bore za život.

Policija je izašla na mjesto nesreće, koja se dogodila u utorak oko 13 sati te je u tijeku očevid i utvrđivanje okolnosti koje su dovele do nesreće. Isto tako će se utvrditi i tko je odgovoran za puštanje maloljetniku da upravlja traktorom.