Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TEMELJEM EUROPSKOG NALOGA

Koordinirana akcija policije: U Zadru uhićen opasni bjegunac iz Italije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Specijalci su upali u stan u kojem se muškarac skrivao te ga uhitili. Kod njega su pronađene dvije krivotvorene osobne iskaznice Republike Italije, manja količina hašiša i marihuane, više mobitela te zlatni nakit i skupocjeni satovi.

Suradnjom kriminalističke policije Policijske uprave zadarske i Ravnateljstva policije te Specijalne jedinice policije iz Splita s talijanskom policijom, jučer je u središtu Zadra uhićen 35-godišnji talijanski državljanin za kojim je raspisan europski uhidbeni nalog talijanskih pravosudnih tijela zbog počinjenog teškog kaznenog djela na području Italije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu Bruna Papić u Sinju - 4 Sinjani nezadovoljni Ivan Bulj vraća se u Sinj? Građani ogorčeni: "To ne bi bilo pametno"

U 13 sati službenici kriminalističke i specijalne policije došli su do stana u Ulici Mihovila Pavlinovića u Zadru, ušli u stan i u njemu zatekli traženog muškarca. On je uhićen, a kod njega su pronađene dvije krivotvorene osobne iskaznice Republike Italije, manja količina hašiša i marihuane, više mobitela te zlatni nakit i skupocjeni satovi.

Muškarac je potom priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje, a pronađeni predmeti privremeno su mu oduzeti. Protiv njega se Državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krivotvorenja isprave te optužni prijedlozi zbog posjedovanja droge, a u tijeku je postupak u vezi realizacije europskog uhidbenog naloga, priopćila je zadarska policija.

Kako neslužbeno saznaju 24 sata, muškarac je u Italiji osuđen zbog ubojstva.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene