Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas na A1

Kombi naletio na moped na autocesti: Dvije osobe izgubile su život, policija objavila tko su poginuli

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U prometnoj nesreći koja se u četvrtak nakon 23 sata dogodila na autocesti kod Vrpolja poginuli su Talijan i Urugvajka na motociklu na koji je naletio kombi koji je vozio slovenski državljanin, izvijestilo je državno odvjetništvo.

Prema dosad utvrđenome, u prometnoj nesreći sudjelovalo je vozilo Renault Trafic kojim je upravljao slovenski državljanin i moped Yamaha na kojem su bile dvije osobe - državljanin Italije i državljanka Urugvaja.

Do prometne nesreće došlo je kada je kombi naletio na moped, pri čemu su obje osobe na mopedu smrtno stradale.

Pročitajte i ovo Požari u Grčkoj - 2 Užas u Grčkoj Deseci uhićenih zbog požara: ''Piromansko smeće, ološ, počinili ste zločin, nećete se izvući!''

Pročitajte i ovo Ilustracija Teška večer u Umagu Dernjava, lupanje po automobilu, poziv na tučnjavu i prijetnja policajcu: ''Ubit ću tebe i tvoju obitelj!''

Dežurna zamjenica županijske državne odvjetnice naložila je obdukciju tijela smrtno stradalih osoba te izuzimanje krvi i urina od sudionika nesreće.

Nastavit će se provođenje daljnjih izvida radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće, izvijestilo je državno odvjetništvo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene