Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretraga stana

Kod osumnjičenog za ubojstvo Riječanina pronađena droga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U stanu muškarca (40) iz Rijeke koji je osumnjičen za ubojstvo 32-godišnjeg mladića iz Rijeke, pronađeni su u nastavku kriminalističke istrage jedan kilogram i 167 grama marihuane i drugi predmeti povezani s preprodajom droge - digitalna vaga, PVC vrećice i razne tablete.

Policija u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci provodi istragu nad 40-godišnjakom iz Rijeke, osumnjičenim da je počinio kazneno djelo ubojstva 32-godišnjaka iz Rijeke, čije je mrtvo tijelo pronađeno na Krku prošlog četvrtka, 22. prosinca.

Iz policije su izvijestili kako je osumnjičenik danas doveden u Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci, gdje će dati iskaz, a potom će će biti doveden sucu istrage Županijskog suda u Rijeci.

Mrtvo tijelo 32-godišnjeg Doriana Grubišića s vidljivim ozljedama pronađeno je 22. prosinca navečer u šumskom predjelu kod mjesta Strilčića na cesti prema Valbiski, na otoku Krku. Mediji to ubojstvo dovode u vezu s trgovanjem narkoticima, odnosno obračunom unutar narkomiljea. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Očevid nakon ubojstva u zagrebačkom Blatu - 10 Užas u Zagrebu Muškarac kod nasipa oštrim predmetom ubio ženu, navodno otkrio zašto je to učinio: "Unezvjereno je sjedio u travi" Callum i Jake Robinson strava u Meksiku FOTO U bunaru pronađena tijela braće koja su posjetila i Hrvatsku: "Vjerujemo da su ih zbog ovoga ubili..."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene