Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta prijava

Još jedan pokušaj šverca mesa, ovaj put 330 kilograma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je s 330 kilograma mesa uhitila 53-godišnjaka nedaleko od Slimena, u blizini Omiša, te je protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog izbjegavanja carinskog nadzora i nedopuštene trgovine, rečeno je danas u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi.

Muškarca je policija uhitila s 330 kilograma junećih bifteka pošto je dobila dojavu da se bavi švercom pa mu je postavila zasjedu i u automobilu pronašla smrznuto mesto.

Pročitajte i ovo Mesnica - 4 Plaćamo sve više Poskupjela još jedna namirnica: U Europi gore od Hrvatske stoje jedino Rumunjska i Bugarska Policija RS-a, ilustracija (Foto: AFP) Izvješće stručnjaka Šverc ljudi i droge, mafijaški obračuni i kriminalne bande: "Balkan ima reputaciju legla plaćenih ubojica"

>> Pokušao prošvercati 224 kilograma mesa iz BiH

Kriminalističkom istragom utvrđena je osnovana sumnja da je 4. srpnja ove godine u Travniku kupio meso te da je iz BiH nezakonito ušao u Hrvatsku na području Vrgorca. Pronađeno meso mu je oduzeto, a o cijelom slučaju obaviještena je veterinarnica. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene