Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločin iz mržnje

Još dvojica prijavljena zbog napada na grčke navijače

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija prijavila je još dvojicu huligana zbog sumnje da su prošlog utorka u Novom Zagrebu sudjelovali u napadu na autobus koji je iz zračne luke prevozio 40-ak VIP gostiju grčkog nogometnog kluba PAOK.

Kao i ranije prijavljenu četvoricu navijača i posljednju dvojicu policija tereti za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, doznaje se u zagrebačkoj policiji koja smatra da je riječ o zločinu iz mržnje.

Pročitajte i ovo Izraelski napad na Rafu RATNE STRAHOTE "Tragedija, djevojčica je rođena kao siroče": Spasili bebu čija je majka ubijena u napadu Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti

Autobus s grčkim navijačima zagrebački su nasilnici dočekali na križanju Avenije Dubrovnik i Ulice SR Njemačke u utorak oko 13 sati. Nakon što su kamenjem porazbijali stakla, u autobus su ubacili nekoliko baklji, tzv. bengalki koje su izazvale manji požar. Policija je nakon izgreda procijenila da je u napadu sudjelovalo 40-ak mlađih osoba.

>> Napadači na autobus osumnjičeni za zločin iz mržnje

Posljednja dvojica uhićenih zbog sumnje da su sudjelovali u napadu stari su 20 i 23 godine. Kod 23-godišnjaka policija je u pretrazi stana pronašla i lovačku pušku s optikom, bokser te potkapu, koju nasilnici često koriste kako bi u tučnjavama skrili lice.

Kao i ranije prijavljeni i oni su privedeni istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda. (Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene