Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbojnik u bijegu

Jeste li ga vidjeli? Opljačkao je banku u Višnjanu 18. prosinca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istarska policija objavila je fotografije nepoznatog razbojnika koji je prošli tjedan opljačkao poslovnicu banke u Višnjanu i ranio zaštitara.

Istarska policija i dalje intenzivno traga za nepoznatim razbojnikom koji je u srijedu 18. prosinca oko 13:30 sati upao u poslovnicu Istarske kreditne banke u središtu Višnjana i pucao u zaštitara labinske Sigurnosti, 47 godišnjeg Cristiana Cossetta, pri čemu ga je ranio u ruku.

Pročitajte i ovo HNB izdaje kovanice povodom 150. obljetnice rođenja Ivane Brlić-Mažuranić 150. obljetnica rođenja U čast slavne spisateljice HNB izdaje posebne kovanice: Evo koliko treba izdvojiti za njihovu kupnju Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane

Pozivaju građane koji prepoznaju muškarca sa fotografije ili imaju korisne informacije o događaju da se jave na broj 192 ili u Policijsku postaju Poreč. Razbojnik je nakon pljačke pobjegao u ukradenom automobilu koji je iste večeri pronađen na području Pazina.

RAZBOJNIK U BIJEGU: Pobjegao ukradenim autom

Prijavljen je zbog pokušaja ubojstva zaštitara i dvaju razbojništava - pljačke banke i nasilnog oduzimanja automobila od 41 godišnjeg muškarca kojemu je prijeteći oružjem oteo VW Caddy i pobjegao nakon pljačke. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene