Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON SPEKTAKULARNE PLJAČKE

Je li u njemu ukradenih 320.000 kuna? Policija u golfu u Novom Jelkovcu pronašla kufer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Policijskoj upravi zagrebačkoj ističu da je kriminalističko istraživanje i dalje u tijeku, pa ne žele davati detaljnije informacije.

Treći dan nakon spektakularne pljačke zaštitarskog kombija Mediteran Securityja u Ulici grada Gospića i još spektakularnijeg uhićenja peteročlane bande, koja je u pola minute i uz prijetnju automatskim puškama ukrala oko 320.000 kuna, policija je u golfu na području Novog Jelkovca pronašla zatvoreni kofer, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Odbacio sučeljavanje Plenković otkrio koliko je donirao HDZ-ovoj kampanji pa opleo po Milanoviću: "Svakog dana se budi i lupeta sa svojim primitivizmom" Ilustracija Opirao se uhićenju Policija privela maskiranog razbojnika: Počinio je skoro 30 oružanih pljački u Zagrebu i okolici

Međutim, još nije poznato je li u njemu bio novac. U Policijskoj upravi zagrebačkoj ističu da je kriminalističko istraživanje i dalje u tijeku, pa ne žele davati detaljnije informacije.

Podsjetimo, petorici osumnjičenih za razbojstvo nad zaštitarima i krađu 320 tisuća kuna iz dostavnog vozila sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio je jednomjesečni istražni zatvor.

Protiv pljačkaške skupine u kojoj je i višestruko optuženi, ali nikada osuđeni Željko Vrbat, zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo pokrenulo je istragu zbog razbojništva, ali i prisile prema službenoj osobi te krivotvorenja isprava jer su na vozilu imali lažne tablice.

Razbojništvo nad zaštitarima dogodilo se u ponedjeljak, 18. prosinca u 7:45 sati u Ulici grada Gospića na zagrebačkoj Peščenici. Zaštitarima su pljačkaši zaprijetili vatrenim oružjem i odnijeli novac, no policija je ubrzo uhitila osobe koje se dovode u vezu s tom pljačkom.

Zanimljivo je da je isto dostavno vozilo zaštitarske službe opljačkano i u ožujku ove godine na zagrebačkim Sveticama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene