Dio novca zaplijenjenog na Dimensions festivalu (Duško Marušić/PIXSELL)
Dio novca zaplijenjenog na Dimensions festivalu (Duško Marušić/PIXSELL)

Istarska policija na Dimensions festivalu krajem kolovoza zaplijenila je 340.000 kuna. No u utorak su otkrili da im dio tog novca nedostaje. Nisu htjeli reći koliko.


Dio novca koji je zaplijenjen koncem kolovoza na pulskom festivalu elektorničke glazbe Dimensions nestao je ovih dana iz prostorija Policijske uprave istarske, što su policajci otkrili u utorak, izvijestila je večeras istarska policija ne navodeći iznos novca.

Vezani članci Ukrali oko 150 komada čokolade Pao im je šećer? Dvojac ukrao više od 150 čokolada, usput uzeli tostere, odjeću i ogledala Muškarac u lisičinama (Foto: AFP) Uhvaćeno četvero maloljetnika koji su krali hranu iz oštećene trgovine u Petrinji

Kako je istarska policija priopćila nakon završetka Dimensions festivala, za njegova su trajanja utvrdili 155 prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. U počinjenju prekršaja zatekli su 67 državljana Velike Britanije, 26 hrvatskih, osam državljana Italije, sedam Slovenije, šest Australije, te još 41 državljanina različitih zemalja. Na Dimensionu je zaplijenjeno oko 90 tisuća kuna, te više od 250 tisuća kuna u drugim valutama. (Hina)