Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skrivao je po čitavom autu

Granični prijelaz Klek: Uhićen Albanac s rekordno velikom količinom marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničnom prijelazu Klek uhićen je 38-godišnji državljanin Albanije, koji je u Hrvatsku pokušao prokrijumčariti 31,5 kilograma marihuane u automobilu.

Albanski državljanin pokušao je u nedjelju popodne prijeći granični prijelaz Klek s automobilom punim marihuane. Policija je drogu pronašla, a 38-godišnjeg Albanca uhitila.

Pročitajte i ovo Marbella Šef Mocro mafije Narkobos pobjegao zbog pogreške španjolskog suda: Otkriveno da je planirao ubojstvo nizozemske princeze Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

Tijekom obavljanja granične kontrole uočene su preinake u prtljažniku, zbog čega je policija posumnjala na neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, izvjestila je PU dubrovačko-neretvanska. Obaviješteno je nadležno državno odvjetništvo, a 38-godišnji vozač je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

>> Policija u Vodicama uhitila dilera, tek mu je 15 godina

Policajci su obavili detaljnu pretragu vozila, kojom prilikom je u prerađenom dijelu između zadnjeg sjedišta i rezervoara, pronađeno 58 paketa oblijepljenih prozirnom pvc folijom ukupne težine 31,5 kg marihuane.

To ujedno predstavlja i rekordnu zapljenu marihuane na graničnom prijelazu Klek, čija se tržišna vrijednost procjenjuje na oko 470.000 kuna, dok bi ova količina u uličnoj preprodaji na području Republike Hrvatske dosegla iznos od oko 1 600.000 kuna.

Osumnjičeni 38-godišnjak je sinoć, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene