Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Karamarko potvrdio

Glavni državni inspektor uhićen zbog zlostavljanja žene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko potvrdio je da je Glavni državni inspektor Kruno Kovačević uhićen na temelju prijave te da je pokrenuta istraga.

Kruno Kovačević prijavljen je za kazneno djelo s elementima nasilja i nad njim policija provodi kriminalističku istragu, doznaje se u MUP-u. U MUP-u zasad ne žele otkriti pojedinosti slučaja te tko je i zašto Kovačevića prijavio.

Pročitajte i ovo Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..." Na području Hrvatske u međunarodnoj akciji uhićena petorica pedofila međunarodna akcija U Hrvatskoj uhićena petorica pedofila: Podijelili i učitali više od 46 tisuća datoteka seksualnog zlostavljanja djece

U medijima se pojavila informacija da je glavni državni inspektor uhićen zbog prijetnja i pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede, no u MUP-u to nisu potvrdili.

'Provodi se kriminalističko istraživanje i to je sve što zasad možemo reći', izjavila je za Hinu Aleksandra Ljuba iz MUP-ova odjela za odnose s javnošću.

U Državnom inspektoratu zasad se nije mogao dobiti nikakav komentar. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene