Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko potvrdio je da je Glavni državni inspektor Kruno Kovačević uhićen na temelju prijave te da je pokrenuta istraga.


Kruno Kovačević prijavljen je za kazneno djelo s elementima nasilja i nad njim policija provodi kriminalističku istragu, doznaje se u MUP-u. U MUP-u zasad ne žele otkriti pojedinosti slučaja te tko je i zašto Kovačevića prijavio.

Vezani članci Svećenik, ilustracija (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Progovorio prijavljeni svećenik: ''Nikome nisam ništa učinio. Ne znam kako ću ovo preživjeti'' Ilustracija (Foto: AFP) Splitski dileri u zatvoru zlostavljali zatvorenika: Ucjenjivali ga, tukli i prijetili da će mu silovati djevojku i sestru

U medijima se pojavila informacija da je glavni državni inspektor uhićen zbog prijetnja i pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede, no u MUP-u to nisu potvrdili.

'Provodi se kriminalističko istraživanje i to je sve što zasad možemo reći', izjavila je za Hinu Aleksandra Ljuba iz MUP-ova odjela za odnose s javnošću.

U Državnom inspektoratu zasad se nije mogao dobiti nikakav komentar. (Hina)