Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Do kada?

Ceste uzele još dva života: Motociklist poginuo kod Prološca, u stravičnom frontalnom sudaru kod Vodica život izgubila jedna osoba, a ozlijeđene tri osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pri sudaru dvaju vozila koji se dogodio u četvrtak navečer kod Vodica ozlijeđeno je više osoba, doznaje se od glasnogovornika šibensko-kninske policije. Iz policije je potvrđeno da je jedna osoba smrtno stradala. Kod Prološca je smrtno stradao motociklist.

U prometnoj nesreći koja se dogodila večeras na cesti D-8, na obilaznici Vodica u 20:06 sati, jedna osoba je smrtno stradala dok su tri osobe prebačene u Opću bolnicu Šibenik gdje će se naknadno utvrditi ozljede, potvrđeno je kasno navečer iz policije.

Pročitajte i ovo U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac u Sisku Objavljeni detalji strašne nesreće: 18-godišnji vozač udario u ogradu i nakon prevrtanja ispao iz automobila Ilustracija kod Sv. Roka Dvije osobe poginule u teškoj nesreći, autocesta zatvorena: "Posvuda su razbacani dijelovi automobila"

Prema do sada prikupljenim saznanjima u frontalnom sudaru su sudjelovala dva osobna automobila, jedan šibenskih i drugi njemačkih registarskih oznaka. Trenutno se na mjestu događaja obavlja očevid kojim rukovodi zamjenik Županijskog državnog odvjetnika iz Šibenika, a promet se odvija obilazno preko grada Vodica.

Prometna u Prološcu

U četvrtak navečer u 20:40 na kolniku županijske ceste u Prološcu ldošlo je do prometne nesreće u kojoj je motocikl sletio s ceste.

Jedna osoba je smrtno stradala. Na mjestu događaja policija obavlja očevid. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene