Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjerite

FOTO Ako ste ga vidjeli, hitno se javite policiji! Ukrao novac i dao petama vjetra

Traži se muškarac
Traži se muškarac PU splitsko-dalmatinska
Aktualno Galerija Traži se muškarac Traži se muškarac Foto: PU splitsko-dalmatinska Traži se muškarac Traži se muškarac Foto: PU splitsko-dalmatinska Traži se muškarac Traži se muškarac Foto: PU splitsko-dalmatinska +0 Policija, ilustracija Galerija 1/4 >>
Prepoznajete li osobu s fotografija molimo da o tome obavijestite najbližu policijsku postaju ili putem besplatnog telefona 192, poručila je PU splitsko-dalmatinska.

U nedjelju u poslijepodnevnim satima na otoku Braču u mjestu Sutivan, na adresi Hrvatskih branitelja, iz uredskog prostora koji se nalazi u sklopu prodavaonice ukraden je novac.

Policija je objavila fotografije na kojima se nalazi muškarac za kojeg se sumnjiči da je povezan s tim događajem.

Pročitajte i ovo Britanski par na ljetovanju na Kreti uzbuna na otoku Muž i žena bježali iz restorana bez plaćanja računa? Njihovo objašnjenje je sve: "Nije bilo dovoljno pečeno"

Pročitajte i ovo Ilustracija Pobjegla je Horor u susjedstvu: Zatočio djevojku i iživljavao se nad njom, ostala je bez slezene i bori se za život

"Pozivamo građane koji imaju korisne informacije o osobi s fotografije ili raspolažu bilo kakvim saznanjima vezano za ovaj događaj da o tome odmah obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192", poručila je policija.

Također informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: splitsko-dalmatinska@policija.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene