Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uzbuna na otoku

Muž i žena bježali iz restorana bez plaćanja računa? Njihovo objašnjenje je sve: "Nije bilo dovoljno pečeno"

Britanski par na ljetovanju na Kreti
Britanski par na ljetovanju na Kreti Foto: Facebook/Screenshot
Britanski par ljetovao je na Kreti, a lokalni ugostitelji ubrzo su počeli objavljivati u grupi na Facebooku da Ian i Angela McKie ne plaćaju račune nakon što objeduju. Ian je te tvrdnje demantirao i iznio svoju stranu priče.

Angela i Ian McKie ljetovali su na Kreti, a za sobom su ostavili lošu reputaciju. Lokalni ugostitelji tvrde da je britanski par u najmanje tri navrata odbio platiti obrok.

Iako su lokalci u grupi na Facebooku objavili njihovu fotografiju i upozorili na prevarantski duo koji hara oko sela Koutouloufari, Ian je za Daily Mail sve demantirao.

Jedini incident koji se dogodio, kada su, kako tvrdi Ian, odbili platiti pola obroka, bilo je zbog loše pripremljene piletine i krumpira za 12 eura. "Konobarica nas je pitala ako je sve u redu. Rekli smo da je jelo nedovoljno pečeno", objasnio je.

Pročitajte i ovo Trenutak kada trajekt isplovljava Podignuta kaznena prijava VIDEO Muškarac bačen s trajekta nije imao šanse preživjeti! Radnici opisali stravične detalje tragedije: "Ljudi su vikali, ali brod nije stao"

Tada im je voditelj restorana navodno prijetio zatvorom zbog čega su račun platili. "Razgovarali smo s njim i rekao sam da nećemo platiti taj obrok. Zatim mi je rekao da ću, ako ne govorim dobro grčki, provesti noć u zatvorskoj ćeliji".

Kada je upravitelj spomenuo policiju, Angela je počela paničariti. Na kraju su platili taj obrok u cijelosti, kao i ostale stvari koje su naručili - ukupno 52 eura.

Pročitajte i ovo Ruski predsjednik Vladimir Putin Podmukla igra Razotkriveno što Putin planira napraviti svijetu! "Nije to samo mafijaška država s nuklearnim oružjem"

"Kada smo izlazili iz restorana, upravitelj me uhvatio za ruku i inzistirao da platimo", ispričao je Ian. Novci su već bili na stolu. 

"Ono za što nas se optužuje jednostavno nije istina. To je malo selo s jednom ulicom trgovina, barova i taverni. Bilo bi nemoguće otići iz jednog restorana bez plaćanja, a kamoli tri jer se svi znaju", objasnio je Ian i rekao da ih ne bi pustili na let ako bi to bila istina.

"Pošteni smo ljudi, a nazivali su nas lopovima. Nikad nismo nigdje otišli, a da nismo platili račun. Ako smo otišli bez plaćanja, zašto nisu zvali policiju?", dodao je.

Lokalci u grupi na društvenoj mreži složni su da je par posjećivao restorane i nakon što bi pojeo obrok, počeo iznositi primjedbe i odbijao platiti račun.

"Svi su jako ljuti zbog njihovog ponašanja jer su sada svi Britanci na lošem glasu", komentirao je Flynn i Plymoutha.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene