Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oko 1.30 izgorjeli su Audi A4 i Renault Clio nakon što su stanari čuli glasnu eksploziju.


Noćas oko 1.30 sati u Dravskoj ulici u Varaždinu, na parkiralištu ispred stambene zgrade došlo je do požara na osobnom automobilu marke Audi A4 kojim se koristi 53-godišnji muškarac i osobnom automobilu marke Renault Clio kojim se koristi 30-godišnjakinja. Također je tom prilikom došlo do oštećenja osobnog vozila marke 'Renault Twingo' kojim se koristi ženska osoba starosti 26 godina.

Vezani članci Zoran Milanović u Varaždinu Zoran Milanović o smrtnim slučajevima u vojsci: "Znam dosta o tragedijama koje su se dogodile. I pričekat ću još malo prije nego što kažem svoj sud" Presretač, ilustracija (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Novi neslavni rekorder: Presretač uhvatio vozača kod Varaždina, napuhao 4,16

Prema riječima svjedoka koji žive u obližnjim zgradama,javlja Jutarnji list, oko 1.30 sati ujutro začula se snažna eksplozija nakon koje su se na mjestu zbivanja odmah pojavile vatrogasne postrojbe. Stanari okolnih kuća i zgrada tvrde da je izgorjeli Audi A4 u vlasništvu obitelji trofejnog varaždinskog kajakaša na divljim vodama Emila Milihrama.

Požar su ugasili djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Varaždin. U tijeku je očevid na mjestu događaja kojem prisustvuju vještaci Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja 'Ivan Vučetić' iz Zagreba.