Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dvogodišnjak se utopio u septičkoj jami

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvogodišnji I. M. utopio se danas u septičkoj jami u dvorištu obiteljske kuće u Balkanskoj ulici u Markušici nedaleko od Vinkovaca, izvijestila je vukovarsko-srijemska policija.

Prema riječima istražne sutkinje Županijskog suda u Vukovaru Jadranke Kurbel, očedivom je utvrđeno da za sada ne postoje okolnosti koje bi u slučaju utapanja I.M. upućivale da je riječ o kaznenom dijelu.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Ilustracija Incident u vrtiću Dijete od godinu i pol samo izišlo iz vrtića: "Dogodio se vrlo ozbiljan propust"

"Za sada sve govori da je riječ o nesretnom slučaju", izjavila je za Hinu istražna sutkinja Kurbel dodajući kako će se sutra obaviti i obdukcija dječakova tijela kako bi se otklonila mogućnost da je smrt nastupila prije utapanja.

Neslužbeno se doznaje da se I.M. prije pada u septičku jamu u dvorištu igrao s dvije godine starijim bratom. Dolaskom do septičke jame stao je na trošne daske kojima je bio prekriven otvor i koje su pod njegovom težinom popustile te je upao u jamu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene