Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kod Dugog Sela jučer je poginuo muškarac koji je pronašao "zolju" i nehotice je aktivirao u dvorištu obiteljske kuće.


Muškarac srednjih godina pronašao je ručni raketni bacač, M-80 kalibra 64,  "zolju",odnio je u dvorište obiteljske kuće i, kako se pretpostavlja, zbog nestručnog rukovanja aktivirao. Muškarac koji je pokušao rastaviti oružje misleći zaraditi na željezu i bakru, pritom je poginuo, a još uvijek nije pronađeno gdje je završio ispaljeni projektil.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Vitezovi u Dugom Selu Slika nije dostupna Međunarodni viteški turnir u Dugom Selu

U policiji kažu da još uvijek nemaju nikakvu dojavu o mogućem mjestu pada projektila, pa pretpostavljaju da je eksplodirao negdje u polju u okolici obiteljske kuće stradalog muškarca.

Medicinsko osoblje na mjesto događaja je došlo na poziv obitelji te pokušalo reanimirati ozlijeđenog u čemu nisu uspjeli.

O identitetu poginulog i ostalim pojedinostima tragedije u policiji nisu željeli govoriti dok se točno ne utvrde sve činjenice.

Mediji, pak, javljaju da je u tragediji, koja se dogodila oko 17,30 sati u mjestu Otok Nartski, poginuo 62-godišnjak. Tvrde da je žrtva "zolju" pronašla u smeću prije tri dana, a jučer ju je navodno pokušao rastaviti u dvorištu u kojem su se nalazili njegova supruga, kćerka, zet i dvoje unučadi.