Marihuana, ilustracija
Marihuana, ilustracija Foto: PU zagrebačka

Zagrebačka policija prijavila je u petak 32-godišnjaka u čijem stanu u Sesvetama je pronađeno 13,6 kilograma marihuane, 25,8 grama kokaina, 534 grama materije za povećanje mase droge i snajperska puška s prigušivačem.


Tijekom kriminalističkog istraživanja, kojeg su proveli policajci PNUSKOK-a, utvrđeno je da je 32-godišnjak radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine marihuane i kokaina koji je potom miješao s punilom radi povećanja mase. Pribavljenu drogu je pakirao u manje omote i potom ju prodavao dostavljajući je kupcima svojim vozilom, precizirala je policija.

Vezani članci Na Županijski sud u Velikoj Gorici dovedene osobe osumnjičene za proizvodnju i prodaju droge - 2 VIDEO Zaprešićki dileri, među kojima i ravnatelj vrtića, u istražnom zatvoru Marihuana, ilustracija (Foto: Pixsell, Kristina Stedul Fabac) Diler u Puli ženi prijetio smrću i iznuđivao novac, tvrdio da mu je njezin maloljetni sin prodao lošu drogu

Temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Zagrebu obavljena je pretraga osumnjičenikovog stana u Sesvetama, gdje su policajci pronašli ukupno oko 13,6 kilograma, 25,8 grama kokaina i oko 540 grama nepoznate materije za povećanje mase. Uz to, pronađen je mlinac za kavu u kojem je bio kokain, digitalna vaga s tragovima nepoznate materije i puška s pripadajućim spremnikom, optičkim ciljnikom i instaliranim prigušivačem te 79 komada streljiva.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.