Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podnijeta kaznena prijava

Dolijao zagrebački diler: U stanu 32-godišnjaka policija zaplijenila 13 kg marihuane, kokain i oružje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija prijavila je u petak 32-godišnjaka u čijem stanu u Sesvetama je pronađeno 13,6 kilograma marihuane, 25,8 grama kokaina, 534 grama materije za povećanje mase droge i snajperska puška s prigušivačem.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, kojeg su proveli policajci PNUSKOK-a, utvrđeno je da je 32-godišnjak radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine marihuane i kokaina koji je potom miješao s punilom radi povećanja mase. Pribavljenu drogu je pakirao u manje omote i potom ju prodavao dostavljajući je kupcima svojim vozilom, precizirala je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja

Temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Zagrebu obavljena je pretraga osumnjičenikovog stana u Sesvetama, gdje su policajci pronašli ukupno oko 13,6 kilograma, 25,8 grama kokaina i oko 540 grama nepoznate materije za povećanje mase. Uz to, pronađen je mlinac za kavu u kojem je bio kokain, digitalna vaga s tragovima nepoznate materije i puška s pripadajućim spremnikom, optičkim ciljnikom i instaliranim prigušivačem te 79 komada streljiva.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene