Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Požegi

Žena (29) s 0,54 promila alkohola u krvi udarila parkirani auto pa pobjegla s mjesta nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozačica (29) udarila je u Požegi parkirani automobil, a onda otišla s mjesta nesreće a da nije ostavila podatke. Policijski službenici su je pronašli.

Vozačica (29) upravljala je automobilom pod utjecajem alkohola kada je udarila u parkirani automobil u vlasništvu 38-godišnjakinje, nakon čega je napustila mjesto nesreće a da nije ostavila podatke, izvijestila je na svojim stranicama PU požeško-slavonska, čije priopćenje prenosimo u cijelosti:

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Autocesta Stanje u prometu Ponovno otvorena autocesta A1 u smjeru juga, u prekidu su neke trajektne linije

"U četvrtak 26. srpnja 2018., oko 19:10 sati, u ulici Republike Hrvatske u Požegi, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

29-godišnja vozačica koja je pod utjecajem alkohola u organizmu od 0,54 promila upravljala osobnim automobilom marke Renault požeških registarskih oznaka prilikom nepropisnog uključivanja u promet udarila je u parkirani osobni automobil marke BMW požeških registarskih oznaka u vlasništvu 38-godišnjakinje.

29-godišnjakinja je nakon nesreće napustila mjesto događaja a da nije ostavila podatke o sebi i vozilu kojim je upravljala, te su je policijski službenici pronašli i bit će joj izdan prekršajni nalog zbog prekršaja nepropisnog uključivanja u promet, upravljanja pod utjecajem alkohola i napuštanja mjesta događaja prometne nesreće", izvijestila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene