Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrđeno iz MVP-a

Djelatnik MVP-a uhvaćen s kilogramom marihuane u Splitu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nešto više od kilograma marihuane vrijedne 50 tisuća kuna splitska je policija pronašla u automobilu i stanu 32-godišnjega Splićanina, doznaje se u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi.

Splićanin je uhićen jučer u osobnom automobilu splitskih registarskih oznaka pošto su policajci na mjestu suvozača ugledali plastičnu vrećicu s 976,4 grama opojne droge marihuane. Kako se pojavila i informacija da se radi o djelatniku MVP-a, odgovor smo potražili i u toj instituciji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

'Dobili smo dojavu da je jučer uhićen djelatnik Ministarstva s većom količinom droge i da je kriminalistička istraga u tijeku', rekao nam je Berislav Živković, glasnogovornik MVP-a.

Pitali smo glasnogovornika kakav je daljnji postupak oko navedenog djelatnika, a on je rekao kako će se poduzeti adekvatne mjere iz zakona o državnim službenim službenicima po dovršetku kriminalističke istrage.

Osim marihuane, policija je pronašla i dva mobitela te novac, što mu je također oduzela. U stanu je pronašla te oduzela još 46,63 grama marihuane. U tijeku je kriminalistička istraga. Uhićeni muškarac policiji dosad nije bio poznat po kaznenim djelima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene