Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U mjestu Risvica jučer oko 18.30 sati trogodišnje dijete zadobilo je teške tjelesne ozljede nakon što je na njega naletjelo osobno vozilo.


'Dijete se vozilo s majkom u autombilu. Nakon što je majka propisno parkirala vozilo, dijete se otelo kontroli te zaobišlo automobil i istrčalo na cestu. Tada je na njega naletjelo vozilo iz suprotnog smijera kojim je upravljala 35-godišnja vozačica', rekao je za Dnevnik.hr. Stjepan Petrinec, voditelj OKC-a PU krapinsko-zagorske. Dodao je kako 35-godišnja vozačica, koja je naletjela na trogodišnje dijete, nije bila pod utjecajem alkohola.

Vezani članci Zmija i dijete Kobra nasrnula na dijete i nije se dala obeshrabriti, pokušala ga je slijediti u kuću Otac djevojčice Nikoll koja je preminula zbog zlostavljanja Sud odbio žalbu: Otac malene Nikoll ostaje u istražnom zatvoru, objavljeni novi detalji strašnog zlostavljanja

'Dijete je od siline udarca odbačebno na šljunčanu bankinu pored ceste. Prevezeno je u Klaićevu bolnicu gdje je utvrđeno da je zadobilo teške tjelesne ozljede'. dodao je Petrinec.