Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U mjestu Risvica jučer oko 18.30 sati trogodišnje dijete zadobilo je teške tjelesne ozljede nakon što je na njega naletjelo osobno vozilo.


'Dijete se vozilo s majkom u autombilu. Nakon što je majka propisno parkirala vozilo, dijete se otelo kontroli te zaobišlo automobil i istrčalo na cestu. Tada je na njega naletjelo vozilo iz suprotnog smijera kojim je upravljala 35-godišnja vozačica', rekao je za Dnevnik.hr. Stjepan Petrinec, voditelj OKC-a PU krapinsko-zagorske. Dodao je kako 35-godišnja vozačica, koja je naletjela na trogodišnje dijete, nije bila pod utjecajem alkohola.

Vezani članci Napad psa, ilustracija Nakon napada psa na dječaka, stručnjak savjetuje: "Bez obzira na pasminu, bitno je da vlasnik stekne osnovna znanja" Klaićeva bolnica Udario dijete tupim predmetom jer je biciklom slučajno udarilo u kantu za smeće

'Dijete je od siline udarca odbačebno na šljunčanu bankinu pored ceste. Prevezeno je u Klaićevu bolnicu gdje je utvrđeno da je zadobilo teške tjelesne ozljede'. dodao je Petrinec.