Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna osoba u bolnici

Crni ponedjeljak na istarskim cestama: U dvije prometne nesreće - dvije osobe poginule

Istarska policija javlja o dvije prometne nesreće koje su se dogodile u ponedjeljak navečer, a u kojima su poginule dvije osobe.

U ponedjeljak u 18:40 policija je zaprimila dojavu o padu motociklista i udaru u stablo na cesti Radeki Polje - Muntić.

U 18:55 sati za promet je zatvorena lokalna cesta na kojoj se dogodila prometna nesreća. Prema informacijama policije, nesreća se dogodila kada je 58-godišnji motociklist, državljanin Bosne i Hercegovine s prebivalištem u Puli, upravljajući motociklom "aprilia" pulskih registracija iz zasad neutvrđenih razloga pao i udario u stablo.

Unatoč tome što mu je žurno pružena hitna medicinska pomoć, muškarac je od zadobivenih ozljeda umro na mjestu nesreće.

Sat i pol kasnije još jedna nesreća

U 20:01 policija je dobila dojavu da je na cesti Podberam - Kičer došlo do prometne nesreće te da jedna osoba nepomično leži na cesti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Teška nesreća u Zagrebu: U sudaru s automobilom na Aleji Bologne poginuo motociklist

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija - 1 Priveden na krim-istraživanje Filmska potjera u centru Zagreba: U taksiju kojim je 61-godišnji muškarac udario policajca bilo je više stranih državljana

Prema zasad dostupnim informacijama, 34-godišnjak s Poreštine upravljao je osobnim automobilom u kojem je suvozačica bila mlađa ženska osoba, koja je prilikom izlijetanja automobila s ceste ispala iz vozila.

Vozač je preminuo oko 20:30 sati nakon neuspješne reanimacije, dok je suvozačica sa zasad nepoznatim ozljedama prevezena u pulsku opću bolnicu.

Cesta je djelomično zatvorena za promet, odnosno promet teče jednim trakom, dok se okolnosti nesreće još utvrđuju. Očevid će s policijom obaviti dežurni županijski državni odvjetnik.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene