Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U okolici Šibenika

Crni niz: U samo sat i pol čak četiri prometne nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U samo sat i pol na području Šibenika dogodile su se četiri prometne nesreće u kojima su ozlijeđene četiri osobe te oštećena poslovnica jedne banke u Primoštenu.

Prva nesreća dogodila se u 16:02 sati, a posljednja u 17:30 sati, doznajemo iz PU šibensko-kninske. Sve četiri ozlijeđene osobe u tim nesrećama, lakše su ozlijeđene, doznajemo u policiji.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

Zbog skliskih uvjeta na cesti, vozačica je automobilom udarila u poslovnicu Jadranske banke u Primoštenu, pri čemu je nastala materijalna šteta. Vozačica nije ozlijeđena, a u tijeku je policijski očevid.

U Bilicama se dogodila prometna nesreća u kojoj su lakše ozlijeđene tri osobe, no uzrok nesreće nije još utvrđen, jer je policijski očevid i tamo u tijeku.

Iduće dvije prometne nesreće dogodile su se na cestama Šibenik-Gaćeleze i Šibenik-Zablaće, a u obje je samo jedna osoba zatražila liječničku pomoć. Policija ističe kako se i u tom slučaju najvjerojatnije radi o lakšim ozljedama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene