Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završio na Hitnoj

Ćiro Blažević doživio prometnu nesreću: "Išao sam ravno, čovjek prođe na 'stop' i opali me. Što ćeš, svakom se može dogoditi"

Ćiro Blažević (Foto: Dnevnik.hr)
Ćiro Blažević (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Ćiro Blažević (Foto: Dnevnik.hr) Ćiro Blažević (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Miroslav Ćiro Blažević (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
U prometnoj nesreći koja se večeras dogodila u Gajevoj ulici u Zagrebu, u sudaru dvaju automobila ozlijeđen je Miroslav Ćiro Blažević.

"Sad je Hitna bila pa moram otići na snimanje. Nisam baš dobro ali eto, čovjek prođe na 'stop' i opali me. Išao sam ravno, što ćeš, svakom se može dogoditi", rekao nam je Ćiro Blažević kojeg je hitna odvezla u bolnicu na pregled.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Rekao nam je da je od siline naleta drugog auta na njegov zadobio jak udarac u rame i u glavu.

Na njega je, prema prvim informacijama, naletio vozač Ubera.

Iz PUZ-a su nam potvrdili da su u 19:20 sati zaprimili dojavu o prometnoj nesreći s dva vozila u Gajevoj ulici te da će okolnosti iste biti poznate nakon očevida.

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene