Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Težak sudar

Budimci: Vozač poginuo u naletu vozila Sokol Marića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba poginula, a jedna teško ozlijeđena u prometnoj nesreći, koja se oko 15 sati dogodila u Budimcima kod Našica, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava.

Po prvim podatcima nesreća se dogodila u središtu mjesta, u Ulici bana Josipa Jelačića, u trenutku kad je s prikolice traktora, koji je sa sporedne ceste izišao na glavnu, na kolnik ispala veća količina stajskog gnojiva.

Pročitajte i ovo Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!" Policija Očevid u tijeku Kaos na cesti u Splitu: U lančanom sudaru sudjelovalo šest vozila

>> Dražen Ladić udario u auto s pet mladića, trojicu teško ozlijedio

Istražni sudac osječkog Županijskog suda Miroslav Rožac izvijestio je kako je na to gnojivo naletio osobni automobil Chevrolet spark našičkih registracijsih oznaka. Pritom je vozač automobila, 27-godišnjak iz Našica, izgubio nadzor nad vozilom koje se prepriječilo na kolniku i na njega je naletio službeni automobil tvrtke Sokol-Marić.

U njemu su, osim 36-godišnjeg vozača iz Našica, bila i dva suputnika. Od posljedica sudara smrtno je stradao 27-godišnji Našičanin, a teško ozlijeđen 29-godišnji suputnik u vozilu 'Sokol-Marića', kojega su iz vozila izvlačili vatrogasci. Tijelo poginulog vozača bit će prevezeno u našičku opću bolnicu na obdukciju. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene