Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bobota: U tučnjavi ozlijeđeno osam osoba, dvojica uhićena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jučerašnjoj tučnjavi, kad je na godišnju skupštinu bobotskih članova "Delija", navijača beogradskoga nogometnog kluba Crvene zvezde u Boboti kod Vukovara, nasilno upala skupina još u potpunosti neidentificiranih mladića, lakše je ozlijeđeno osam osoba među kojima su dvojica policajaca i dva djeteta, potvrdio je zamjenik načelnika vukovarsko-srijemske Policijske uprave Miroslav Janić.

Janić je naveo kako kriminalistička istraga tog slučaja još traje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Video: Neredi na Marakani, teško ozlijeđen policajac Slika nije dostupna Kup UEFA: Sukob grčke policije i srpskih navijača

Nad dvojicom napadača, koje je policija jučer uhitila dok su se ostali razbježali, još se provodi kriminalistička obradba, kazao je Janić, dodavši kako su na obavijesni razgovor u policiju sprovedene dvije osobe za koje se sumnja da su bili sudionici upada u prostorije u kojima se održavala skupština "Delija". 

>> Maskirani navijači bocama i kamenjem napali Delije

"U suradnji s osječko-baranjskom Policijskom upravom i dalje tragamo za sudionicima upada na skupštinu", naveo je Janić, podsjetivši kako je u pokušaju ometanja rada skupštine "Delija" sudjelovalo 30-ak osoba.

U Bobotu napadači su se dovezli u nekoliko osobnih automobila osječkih registracijskih oznaka te pokušali nasilno ući u prostoriju u kojoj se održavala skupština bobotskih članova "Delija".

Desetak ih se uspjelo probiti kroz blokadu dvojice policajaca koji su osiguravali rad skupštine, te ući u dvoranu. Pritom su se sukobili s članovima "Delija" uz uporabu bengalka, boca i kamenja. Kad su izgurani iz dvorane, napadači su se razbježali, a policija je uhitila dvojicu od njih.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene