Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Nedaleko kuće

Djevojka poginula na svoj rođendan u autu, vozio njen brat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teška prometna nesreća kod Bjelovara, 23-godišnja djevojka poginula na vlastiti rođendan u automobilu kojim je upravljao njen brat.

U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko 6.20 sati dogodila na cesti između naselja Tuk i Rajići, desetak kilometara od Bjelovara, smrtno je stradala 23-godišnja djevojka. Nesretna djevojka život je izgubila u automobilu kojim je upravljao njezin 29-godišnji brat.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Pješak poginuo u naletu automobila u naselju Jošine Ispričali svjedoci Novi detalji užasa u Bjelovaru: Muškarac izbacio suvozača iz vozila, okrenuo automobil i namjerno ga pregazio?

Kako se neslužbeno doznaje, do nesreće je došlo uslijed neprilagođene brzine teškim uvjetima na cesti. Naime, krećući se vozilom u pravcu Bjelovara 29-godišnji vozač je u jednom trenutku pokušao kočiti, no kako je kolnik bio vlažan i sklizak izgubio je nadzor nad vozilom. Auto se zanio, prešao na lijevu stranu kolnika i okrećući se na bočnu suvozačevu stranu, sletio s ceste.

FOTO Teška nesreća na mostu Krka: Muškarac poginuo, dvoje ozlijeđenih

U izlijetanju vozilo je udarilo u drvo koje se nalazilo oko metar i pol ispod razine ceste. Od siline udarca nesretna djevojka zadobila je ozljede od kojih je odmah preminula na mjestu događaja, dok je njezin brat prevezen u bjelovarsku Opću bolnicu.

Nesreća se dogodila tek nekoliko stotina metara dalje od njihove obiteljske kuće. Kako se doznaje, nesretna djevojka danas je trebala proslaviti svoj 23. rođendan. S bratom koji je išao na posao, krenula je kako bi automobil vratila doma, no nažalost ta vožnja za nju je bila kobna. Mlada djevojka je nažalost već 13. poginula osoba ove godine na prometnicama Bjelovarsko-bilogorske županije. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene