Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Bina-Istri kaznene prijave zbog prometnih nesreća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv člana Uprave Upravljanje i održavanje Bina-Istre Aleksandra Anzura (62) iz Pazina, kao odgovorne osobe, istarska je policija podnijela kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće, kao i optužni prijedlog iz Zakona o sigurnosti prometa, izvijestila je glasnogovornica PU istarske Nataša Rogić.

Naime, na Istarskom ipsilonu, kojim upravlja i održava ga Bina-Istra, jučer su se zbog zaleđenog kolnika dogodile četiri prometne nesreće u kojima je jedna osoba zadobila teške, a dvije lakše tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Policija - 3 Prekinut promet Nova prometna nesreća u Dalmaciji, cesta je zatvorena za promet Cirkus u Istri, ilustracija - 2 Problematičan cirkus Jedni znatiželjni, drugi pozivaju na bojkot: "To je jedno nakaradno, neprirodno ponašanje"

Jedna se prometna nesreća, lančani sudar 10 vozila, dogodila oko 4,30 sati na vijaduktu Limska draga, a tri su se između 7 i 7,30 sati dogodile na vijaduktu Dolenja Vas, pokraj Pazina.

Osim protiv Aleksandra Anzura, kao odgovorne osobe, dva optužna prijedloga policija će podnijeti i protiv Bina-Istre upravljanje i održavanje kao pravne osobe, jer nisu na vrijeme kolnik Istarskog ipsilona posipali solju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene