Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Protiv člana Uprave Upravljanje i održavanje Bina-Istre Aleksandra Anzura (62) iz Pazina, kao odgovorne osobe, istarska je policija podnijela kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće, kao i optužni prijedlog iz Zakona o sigurnosti prometa, izvijestila je glasnogovornica PU istarske Nataša Rogić.


Naime, na Istarskom ipsilonu, kojim upravlja i održava ga Bina-Istra, jučer su se zbog zaleđenog kolnika dogodile četiri prometne nesreće u kojima je jedna osoba zadobila teške, a dvije lakše tjelesne ozljede.

Vezani članci Dino Kozlevac, načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije U ovoj županiji danas nemaju nijednog novozaraženog, šef stožera o popuštanju mjera: "Još nismo dovoljno procijepili da bismo mogli biti potpuno mirni" Tuča, Ilustracija Grmljavinsko nevrijeme s tučom zahvatilo Istru i Kvarner. Munje parale nebo, zabilježeno njih 14000

Jedna se prometna nesreća, lančani sudar 10 vozila, dogodila oko 4,30 sati na vijaduktu Limska draga, a tri su se između 7 i 7,30 sati dogodile na vijaduktu Dolenja Vas, pokraj Pazina.

Osim protiv Aleksandra Anzura, kao odgovorne osobe, dva optužna prijedloga policija će podnijeti i protiv Bina-Istre upravljanje i održavanje kao pravne osobe, jer nisu na vrijeme kolnik Istarskog ipsilona posipali solju.