Obavijesti Video Pretražite Navigacija
1,44 promila alkohola u krvi

Biciklist (17) se bori za život nakon što ga je udario pijani vozač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač pod utjecajem alkohola udario je maloljetnog biciklista za čiji se život bore liječnici KBC-a Zagreb.

Pijani vozač R.F. (24) udario je maloljetnika (17) koji je vozio bicikl županijskom cestom u mjestu Ribnica kraj Velike Gorice sinoć oko 23 sata. Vozač je ford fiestom vukovarskih registracija udario u biciklista koji je vozio u istom smjeru kao i on, te ga udario u stražnji dio bicikla.

Pročitajte i ovo AIRVG AIRVG2024 Građani pohrlili vidjeti Rafalee: U samo nekoliko sati planule ulaznice za izložbu zrakoplova u Velikoj Gorici Ilustracija Očevid u tijeku Biciklist ozlijeđen u prometnoj nesreći u Požegi, pružena mu je liječnička pomoć

Maloljetnik je pri udaru pao i zadobio ozljede glave opasne po život. Hitnim kolima prevezen je u KBC Zagreb gdje se liječnici bore za njegov život. Vozaču je izmjereno 1,44 promila alkohola u krvi.

Još jedan biciklist sudjelovao je u incidentu koji se u četvrtak u 19.50 sati dogodio na glavnom zagrebačkom trgu. Biciklist je po trgu na kojem se u tom trenutku nalazi velik broj ljudi vozio poput divljaka. Nije se zaustavljao niti smanjivao brzinu, u slalomu je zaobilazio ljude, te je u jednom trenutku udario u 56-godišnjeg M.Z. i srušio ga na pod. Nije zastao kako bi pomogao osobi koju je svojom krivicom srušio, nego je samo pokupio bicikl sa kojeg je pri udarcu pao i nastavio dalje. M.Z. je prevezen u KB Sestara milosrdnica gdje je utvrđeno da je lakše ozljeđen. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene