Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Automobilom udario dijete, pa otišao s mjesta nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija izvijestila je kako traži očevice prometne nesreće u kojoj je jučer poslijepodne u Dubravi vozač crvenog automobila udario i teško ozlijedio dijete, a zatim otišao s mjesta nesreće.

Kako bi utvrdila identitet nepoznatog vozača, policija moli očevice koji dosad nisu razgovarali s policijom da se jave na broj 92. 

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Ilustracija Incident u vrtiću Dijete od godinu i pol samo izišlo iz vrtića: "Dogodio se vrlo ozbiljan propust"

Nesreća se dogodila jučer, 9. prosinca, oko 17 sati. Nepoznati je vozač crvenoga osobnog automobila, najvjerojatnije opela astre ili seata, vozio južnom stranom kolnika Oporovečke ulice prema istoku.

Kad je došao do raskrižja s prilaznim kolnikom parkirališta Jadran filma, prednjim dijelom udario je dijete (1996.) koje je neoprezno pretrčavalo Oporovečku ulicu na mjestu gdje nema obilježenoga pješačkog prijelaza.

Od udarca je dijete palo na kolnik, a nepoznati se vozač zaustavio 50-ak metara dalje, pješice vratio do djeteta i pomogao mu da sjedne na rubnik.

Kad je stiglo vozilo Hitne medicinske pomoći, vozač je otišao s mjesta nesreće, a da o njoj nije izvijestio policiju niti pričekao dolazak ekipe za očevide.

U prometnoj nesreći dijete je teško ozlijeđeno i liječnička mu je pomoć pružena u KBC-u 'Zagreb'. 

Poginuo devetnaestogodišnjak
 
Policija je izvijestila i o prometnoj nesreći u kojoj je sinoć u 20,50 sati zbog neprilagođene brzine i mokrog kolnika poginuo vozač G.P. (1987.).

U Turkovčini na ravnom dijelu ceste, zbog neprilagođene brzine i mokrog kolnika, automobil je desnim kotačima zahvatio bankinu i sletio u jarak, a nakon toga udario je u stablo te u betonski most. Vozač je na mjestu poginuo.

Policija upozorava vozače da zbog dolaska sve lošijeg vremena, mokrih kolnika i magle smanje brzinu i vežu pojaseve.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene