Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatski Fritzl

53-godišnjak godinama silovao kćer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila 53-godišnjeg oca četvero djece, kojeg je vlastita kćer optužila za silovanje.

53-godišnji muškarac sa slatinskog područja uhićen je danas oko 15 sati zbog sumnje da je silovao svoju tridesetogodišnju kćer. Policija ga je privela na kriminalističko istraživanje, na kojem je odbacio sve kćerkine optužbe.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Slika nije dostupna Pucnjava na stočnom sajmu Optužnica protiv oca i sina zbog ranjavanja braće

Otac ju je navodno seksualno zlostavljao i to više puta tijekom posljednjih nekoliko godina, javlja Večernji list. Sve je započelo kada ga je napustila supruga. S njim je ostalo četvero njihove djece. Pošto nema posao, odgaja ih novcem koji dobiva od socijalne pomoći.

Susjedi obitelji tvrde da se u toj kući svašta događalo. Često su dolazili socijalni radnici i policija. Najčešći razlog je bio nasilje, drsko ponašanje i uznemiravanje ostalih građana. Policija provodi kriminalističko istraživanje, a vještačenje i medicinski pregled nad kćerkom i ocem trebaju potvrditi okolnosti ovog događaja. Ako se utvrdi da je otac doista počinio ovaj monstruozni zločin, policija će podići kaznenu prijavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene