Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prebrza vožnja i alkohol

16-godišnjak stradao u prometnoj nesreći kod Slunja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog prebrze vožnje pod utjecajem alkohola, u mjestu Batnoga pored Slunja, dogodila se prometna nesreća u kojoj je život izgobio 16-godišnjak.

Nesreću je skrivio 19-godišnji vozač automobila karlovačkih registarskih oznaka, koji je iz smjera Slunja prema Cetingradu, u spomenutom mjestu zbog neprilagođene brzine i vožnje pod utjecajem alkohola, jutros oko 4.30 sati vozilom sletio s ceste, udario u zemljano-kameni obrov, zatim prednjim dijelom vozila u drvo te se na kraju automobil prevrnuo na krov i zaustavio se.

Pročitajte i ovo Sudar na istoku Zagreba Prometne nesreće FOTO Velike gužve zbog sudara na istoku Zagreba Gužva pred tunelom SV. Rok Promet normaliziran U tunelu Sveti Rok na A1 došlo je do sudara: Jedna osoba ozlijeđena, policija molila vozače za strpljenje

U nesreći teške tjelesne ozljede zadobili su putnici, 16-godišnjak i 15-godišnjak iz Cetingrada, dok je drugi 16-godišnjak, isto tako iz Cetingrada, zadobio lake tjelesne ozljede. Treći 16-godišnjak iz Cetingrada, u nesreći je smrtno stradao. Policija je 19-godišnjem vozaču izmejrila 1,10 promila alkohola u krvi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene