Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške tjelesne ozljede

Mala Čehinja pala s litice, pijana Poljakinja s balkona, mladić sa zida

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri pada, koja su završila s teškim tjelesnim ozljedama, dogodila su se u zadnja dva dana u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Stradali su češka djevojčica, turistkinja iz Poljske te jedan mladić.

12-godišnja djevojčica iz Češke jučer oko 10:00 sati poskliznula se s pješačke staze i pala niz liticu s visine oko 5 metara. Djevojčica je prevezena u KBC Split gdje je utvrđeno da je zadobila teške tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Ilustracija nesreća na Hvaru Pijani turist htio se popeti na balkon apartmana pa pao: U bolnici se bori za život

Turistkinja iz Poljske pala je noćas oko 02:00 sati s balkona apartmana u Stari Gradu na Hvaru. Poljakinja, koja je bila u alkoholiziranom stanju, sjedila je na zidu balkona visine oko 2 metra, izgubila ravnotežu i pala. Helikopterom je prevezena u splitsku bolnicu.

Maloljetni mladić noćas je šetao na splitskim Bačvicama te pao sa zida visokog tri metra. Po prvim informacijama, zadobio je teške tjelesne ozljede.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene