Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojac je nakon srednje upisao prestižne dizajnerske fakultete i u ovom trenutku su jedini Hrvasti koji su specijalizirali autodizajne. Surađivali su s velik svjetskim autoindustrijama, ali i s hrvatskim poduzetnicima.


Kao i većina njihovih vršnjaka, još kao dječaci Vedran i Dario u bilježicama su crtali automobile, motore i bicikle. Uskoro su shvatili da je ljubav prema crtanju njihov životni poziv, te su nakon srednje škole skupili novac i upisali prestižne dizajnerske fakultete u Torinu i Milanu.

Vezani članci Bolja Hrvatska: Ena Melvan - 4 Ena iz Splita dobila je veliko priznanje - uvrštena je među najperspektivnije mlade znanstvenice Konavoska priča - 4 Anita svojim kravama organizira koncerte: "Daju više mlijeka"

Danas se mogu pohvaliti brojnim suradnjama s velikim svjetskim autoindustrijama. Trenutno su jedini Hrvati koji su specijalizirali autodizajn. Osim sa svjetskim kompanijama, surađuju i s hrvatskim poduzetnicima, za koje su osmislili izgled električnog bicikla. Također pripremaju posebno vozilo koje bi trebalo pomoći u vožnji osobama s invaliditetom.

Njihovu priču pogledajte večeras u Dnevniku Nove TV, u 19 i 15!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju