Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolja Hrvatska predstavlja

Prirodna hrvatska kozmetika i na svjetskom tržištu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njihovi proizvodi polako, ali sigurno nakon brojnih međunarodnih nagrada osvajaju i međunarodno tržište. Od Finske do zemalja Beneluxa, svi će moći uživati u kozemtici s hrvatskim potpisom.

Nikina prva krema i to s ekstraktom domaćeg peršina nastala je za potrebe fakulteta. 'Ona se pokazala jako učinkovita pri liječenju rozaceje. To smo klinički ispitali i rezultati su bili izvrsni, svi pacijenti koji su je isprobali ostali su na njoj i još su novi dolazili', tvrdi Nika Brlečić.

Pročitajte i ovo Bolja Hrvatska: dr. Luka Matak - 3 Bolja Hrvatska Mladi hrvatski doktor uvodi nove metode liječenja i niže svjetske uspjehe, a dosad je porodio oko 700 djece i - ima još velikih planova Borba protiv nasilja - 2 Nagrađena je Nina (14) se trudi promijeniti svijet nabolje: "Nema baš puno djece da tako razmišljaju"

A to nije ni približno kraj. Zajedno s majkom koja je pokrenula cijelu priču s domaćom prirodnom kozmetikom svakodnevno radi na kreiranju novih proizvoda. 'Kroz rad, kroz ljekarnu vidjeli smo da ljudi imaju dosta problema s kožom i kako si ne mogu naći proizvod koji baš njima treba', dodaje.

Danas imaju više od šezdeset proizvoda od kojih je velik dio ovjenčan međunarodnim i domaćim nagradama za inovaciju. No najvažnije priznanje su im reakcije ljudi.

'Kada stranci dođu isprobaju, pa pišu mailove gdje se to može vani kupiti, iz Turske, iz Londona, Finske, naročito kada kažu da ništa tako dobro nisu imali', kaže Nika.

Zato su krenuli u osvajanje inozemstva. 'Imamo već u Sloveniji, u Nizozemskoj uskoro, u zemlje Beneluxa. Idemo malo pomalo, treba jako puno dokumentacije, dosjea da bi se krenulo u izvoz, da ne kažem ulaganja, tako da idemo malim koracima, ali idemo naprijed svakoga dana', pojašnjava.

Poduzetnici, kaže Nika rade 24 sata na dan, pa sve što su postigli mogu  zahvaliti upravo tome.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene